Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Dit product is zeer multifunctioneel en ...
€ 149,95
1 uitvoering
Aluminium ladder/steiger
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Dit product is zeer multifunctioneel en ...
€ 149,95
1 uitvoering
Aluminium ladder/steiger Express

Op zoek naar een ladder?

Een ladder is ideaal bij het uitvoeren van verschillende klussen. Kom je net even wat ruimte te kort om op een bepaalde hoogte iets in de tuin bij te werken. Dan is een ladder een gepaste oplossing voor jou. Een ladder heb je in veel verschillende soorten, materialen en vormen. Bij een ladder is de benodigde hoogte natuurlijk erg van belang, maar er zijn ook ladders die meer bieden dan alleen een paar treden. Zo heb je laders die je zelf kunt vormen. Een ladder die je zelf kunt vormen kun je vrij gemakkelijk inklappen en opbergen. Maar dit is natuurlijk niet de belangrijkste truc van dit artikel.

De gemakken van een uitklapbare ladder

De uitklapbare ladder kun je zowel recht tegen het huis aanzetten als zelf laten staan doormiddel van een omgekeerde V-vorm. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de ladder op veel verschillende manieren in te zetten. Heb je even geen muur in de buurt dan kun je kiezen voor een ladder die zelf kan staan. Wanneer je aan de nok van het huis moet klussen of die ene hoge boom moet snoeien klap je de ladder gemakkelijk helemaal uit.

Verschil tussen een ladder of trap

Naast ladders zijn er natuurlijk ook verschillende soorten trapjes. Zo beschikken wij al over kleine trappetjes van 3 treden maar ook over ladders van +7 treden. Voor eenieder is er dus wel een gepaste ladder te vinden. De ladders kun je gemakkelijk inklappen en opbergen. Je hebt dus geen last van een ladder die in de weg staat. In een mum van tijd pak je de ladder en klap je hem uit wanneer je hem snel even nodig hebt. Het materiaal is verder vrij licht en gemakkelijk te tillen.
  Wat hulp nodig bij het kiezen van een ladder? Wil je meer informatie over een ladder of over andere materialen die het werk in de tuin een stuk gemakkelijker kunnen maken. Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen en om mee te denken naar een passende oplossing. Je kunt ons het best bereiken met behulp van de gegevens op onze contactpagina!