Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Op zoek naar een heerlijk ligbed om de zomerdagen ...
€ 99,95
1 uitvoering
Ligbed Jaipur antraciet
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Op zoek naar een heerlijk ligbed om de zomerdagen ...
€ 99,95
1 uitvoering
Ligbed Jaipur antraciet Allibert
Levertijd: niet leverbaar
Kom helemaal tot rust met het ligbed Daytona ...
€ 119,95
1 uitvoering
Daytona sunlounger cappucino
Levertijd: niet leverbaar
Kom helemaal tot rust met het ligbed Daytona ...
€ 119,95
1 uitvoering
Daytona sunlounger cappucino Allibert

Neem wat tijd voor jezelf en geniet op een kunststof ligbed

Ben je op zoek naar een onderhoudsvrij maar prachtige ligbed voor in de tuin? Neem dan eens een kijkje naar ons kunststof ligbed. De kunststof ligbed kent een stevige en onderhoudsvrijestructuur. Een kunststof ligbed zet je met gemak in elkaar. Dit kun je doen met behulp van een duidelijke gebruiksaanwijzing. Een kunststof ligbed kan zonder enige vorm van onderhoud in de tuin staan. Je kunt hem echter wel prima schoonmaken met niet bijtende middelen zoals groene zeep. Zo kun je op een kunststof ligbed gemakkelijk en heerlijk van jouw tuin genieten. Bekijk snel alle kunststof ligbedden.

Materiaal en het onderhoud van een kunststof ligbed

Kunststof is een kwalitatief hoogwaardig materiaal wanneer je het over tuinmeubelen hebt. Een kunststof ligbed zal daarom jarenlang plezier kunnen bieden zonder dat de kwaliteit hierbij achteruit gaat. De kwaliteit zal hierbij gauw achteruit kunnen gaan, het maakt niet uit of het materiaal in contact komt met Uv-straling of hevige regen. Een kunststof ligbed kun je eventueel voorzien van een beschermhoes. Hiermee blijft het kunststof ligbed mooi schoon voor een volgend gebruik.

Ontwerp van een kunststof ligbed

Een kunststof ligbed is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en natuurlijk ook een divers aantal mooie kleuren! Er kan daarnaast ook verschil zitten in een aantal eigenschappen. Zo kan het ene ligbed beschikken over een hoofd of voetensteun, terwijl de ander hier niet over beschikt. Om er zeker van te zijn dat jij het juiste kunststof ligbed kiest, raden wij aan om de productinformatie goed door te nemen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog een hoop functionele artikelen waarmee jij jouw kunststof ligbed kunt combineren. Hierbij kun je denken aan een fijne bijzettafel of een lekker comfortabele tuinkussen.

Meer weten over een kunststof ligbed?

Een kunststof ligbed is dus ideaal om even heerlijk te kunnen genieten van de tuin. Op een kunststof ligbed kun je even tot rust komen of even lekker bij bruinen. Een kunststof ligbed kan dus prettig voor verschillende doeleinden dienen. Ben je benieuwd naar de verschillende functionaliteiten die een kunststof ligbed jou kunnen bieden? Bekijk dan snel even ons assortiment met kunststof ligbeden of vraag om meer informatie middels onze contactpagina!