Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Creëer een sprookjesachtig tafereel in uw ...
€ 454,95
1 uitvoering
Boombank geimpregneerd grenen
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Creëer een sprookjesachtig tafereel in uw ...
€ 454,95
1 uitvoering
Boombank geimpregneerd grenen Tuinbankje.nl
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Met deze boombank heeft u gegarandeerd uw nieuwe ...
€ 713,95
1 uitvoering
Boombank hardhout
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Met deze boombank heeft u gegarandeerd uw nieuwe ...
€ 713,95
1 uitvoering
Boombank hardhout Tuinbankje.nl
Levertijd: Niet leverbaar
Deze boombank is een echte parel onder de ...
€ 1.299,00
1 uitvoering
Boombank teak
Levertijd: Niet leverbaar
Deze boombank is een echte parel onder de ...
€ 1.299,00
1 uitvoering
Boombank teak Tuinbankje.nl

Meer uitstaling en bescherming met de boombank!

Wil je jouw boom voorzien van wat extra aankleding of wil je deze juist wat beter beschermen? Kies dan voor het gebruik van een boombank. Zo is een boombank niet alleen ontzettend leuk om te zien, maar zet deze ook de stam rondom de boom enigszins af. Zo krijgen (huis)dieren of kinderen minder snel de mogelijkheid om bij een boom in de buurt te komen. Een boombank is te verkrijgen in verschillende afmetingen en soorten hout. De afmetingen in het midden zijn natuurlijk ontzettend belangrijk. Deze bepalen of een boombank ook daadwerkelijk om een boom heen past. Ook in het materiaal zit natuurlijk ontzettend veel verschil. Een hardhouten boombank is natuurlijk net wat steviger dan een zachthouten variant. Verder beschikken wij over zowel zacht als hardhouten boombanken waarmee het mogelijk wordt jouw boom prachtig aan te kleden. Ben je benieuwd naar de diversen modellen? Neem dan snel een kijkje binnen ons assortiment met boombanken!

Houtsoorten van een boombank

Wij beschikken zoals eerder vermeld over een zachthouten boombank, maar ook over een hardhouten boombank. Verder is het ook mogelijk om te kiezen voor een geïmpregneerde boombank. Een hardhouten boombank kent een levensduur tot zo’n twintig jaar. Hierbij geld echter wel dat je deze goed moet behandelen met een beschermende beits. Een zacht houten tuinbank gaat veelal zo’n zeven tot tien jaar mee, ook hierbij is een goede behandeling van belang. Als laatste kun je natuurlijk kiezen voor een geïmpregneerde boombank. De geïmpregneerde laag is dusdanig beschermend dat de boombank van zacht hout tot wel zo’n 15 jaar mee kan.

Design van de boombank

Een boombank is te verkrijgen in een prachtige ronde variant, maar wij beschikken ook over wat meer hoekige modellen. Beide boombanken bieden een prachtige uitstraling. Weeg ook goed af of je gebruik wilt maken van een comfortabele rugleuning. Je kunt de boombank gemakkelijk zelf in elkaar zetten met behulp van de duidelijke handleiding die mee wordt geleverd! Tip: je hoeft een boombank niet altijd om een boom heen te plaatsen, zo kun je een boombank ook prachtig combineren met een ronde bloempot voor in de tuin. Zo creëer jij een unieke uitstaling in de tuin!

Meer informatie over de boombank?

Een boombank kun je dus ondanks de naam op verschillende manieren prachtig in de tuin neerzetten. Een boombank is verkrijgbaar in verschillende soorten hout en in verschillende designs. Heb je een prachtige boombank gezien maar ontbreekt er nog enige kennis? Dan kun je de benodigde informatie natuurlijk bij ons opvragen! Stel jouw vragen gemakkelijk middels onze contactpagina!