Er zijn geen artikelen gevonden die aan de selectie voldoen

Op zoek naar een voerton?

Voor het opbergen van voeding voor je favoriete huisdier kun je het best gebruik maken van een voerton. Een voerton is een ton van hard kunststof waarin je jouw huisdiervoeding veilig in op kunt slaan. Door het gebruik van kunststof materiaal en een water en lucht bestendige afdichting zal de voeding een stuk langer goed blijven en krijgt ongedierte niet de mogelijkheid om ervan te snoepen. Door het schroefdraad aan de deksel en de ton is het vrij gemakkelijk om de ton goed en stevig af te dichten. Om verschillende soorten voeding op te kunnen bergen kun je kiezen uit diversen afmetingen voertonnen. Elke voerton heeft zo zijn eigen passende deksel die stuk voor stuk een veilige afdichting kunnen garanderen.

Type voerton

Naast de opslag van voer kun je in een voerton ook gemakkelijk andere objecten veilig opbergen. Een voerton is in tegenstelling tot emmers een stuk steviger en duurzamer in langdurig gebruik. De harde materialen zorgen ervoor dat een voerton goed tegen een stootje kan, daarnaast kan het stevige geheel aardig wat gewicht verdragen. Je kunt dus gemakkelijk diverse volle voertonnen stevig op elkaar stapelen. In dien je wenst om diversen voertonnen bij ons te bestellen is het mogelijk om een offerte aan te vragen, zodat wij jou van een gepast aanbod kunnen voorzien!

Meer weten over een voerton of accessoires?

Verder zijn er nog wat accessoires die je kunt gebruiken bij het kopen van een voerton. Zo beschikken wij over diversen schepjes en bakjes waarmee je gemakkelijk het voer uit de voerton kunt scheppen. Heb je vragen over een specifieke voerton of over een van onze accessoires. Dan staan wij uiteraard klaar om je van dienst te zijn. Voor vragen of tips voor het opbergen van voer in een voerton kun je contact opnemen middels de gegevens op onze contactpagina. Voor uitgebreide vragen verwijzen wij je graag door naar de mail. Wij zullen de benodigde informatie dan z.s.m. toesturen.