Gerelateerde producten

Hoe maak je een vogelvriendelijke tuin?

Geschreven op 12-08-2013 door *
Hoe maak je een vogelvriendelijke tuin?

Een tuin is pas compleet als ook vogels die hebben ontdekt. Tuinexpress.nl wijst mezen, mussen en merels de weg naar uw tuin: met vogelhuisjes, voederhuisjes en een peanutbar, waarin de vogeltjes kunnen smikkelen uit een pot pindakaas.


Niet alleen zijn veel mensen gek op pindakaas, vogels zijn er verzot op. Vet en noten: het zijn dé ingrediënten voor een vogel om gezond de winter door te komen. Niet één vogel kan de peanutbar versmaden. Het aluminium en dus duurzame voederhuisje kunt u heel eenvoudig ophangen, net als de pot met pindakaas. Een winter lang is het genieten voor de vogels - en voor u.

Elke vogel zingt zoals-ie gebekt is. Elke vogel heeft ook zijn eigen voorkeur voor voedsel. In de voederschuur - een bijzonder vogelhuis - lokt u met vier verschillende soorten voer allerlei vogels in uw tuin. Dus meer leven, meer om naar uit te zien. En de voederhuisjes zijn zó gemaakt dat de schrokoppen, zoals kraaien en eksters, de deur altijd op slot vinden.

U geniet zomer én winter van de vogels.

Quote van één van onze klanten
“Ik heb een voederhuisje en een peanutbar in mijn tuin”, zegt Judith Klijn. “Ongelooflijk hoeveel vogels ik nu ook in de winter in de tuin zie.”

Video