Er zijn geen artikelen gevonden die aan de selectie voldoen

Op zoek naar een kattenbak?

Katten zijn zelfstandige dieren, ze verzorgen zichzelf uitermate goed en zijn daarom minder afhankelijk van jou als baasje. Je zou het misschien niet zeggen, maar een kattenbak is voor een kat een bijzonder plekje. Bij het kiezen en plaatsen van een kattenbak is het daarom belangrijk dat je rekening houdt met een aantal belangrijke elementen. Een kattenbak is daarom in een divers aantal varianten beschikbaar. Binnen ons assortiment kun je ook kiezen voor een aantal accessoires om het katten toilet goed schoon te houden. Bekijk snel welke kattenbak of accessoires voor jouw kat geschikt zouden kunnen zijn, of lees voor meer informatie nog eventjes verder!

De juiste kattenbak voor jouw kat kiezen

Een kattenbak is zoals eerder vermeld in een aantal varianten beschikbaar. Een kattenbak met kap heeft als voordeel dat er niet zo snel rotzooi om de bak heen komt te liggen. Daarbij geeft het de kat een moment voor zichzelf. Een kat is namelijk van nature gewend om zijn omgeving in de gaten te houden, zelfs bij het doen van zijn behoeften. Tip: plaats jouw kattenbak daarom te allen tijde in een rustige omgeving. Ook zijn er varianten met een lage of hoge rand. De lage rand kan met name prettig zijn voor de wat oudere katten, die kunnen nog wel eens moeite hebben met de instap. Voor de kat die niet zo goed kan mikken hebben wij een extra grote kattenbak ter beschikking. Er zijn zelfs varianten die zichzelf kunnen reinigen, zo kun je te allen tijde profiteren van een schone kattenbak zonder nare geurtjes.

Accessoires voor het reinigen van de kattenbak

Helaas zijn niet alle kattenbakken voorzien van een automatisch reinigingssysteem. Gelukkig beschikken wij ook over de nodige accessoires waarmee jij de kattenbak in een mum van tijd zelf schoon hebt gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan speciale schepjes waarmee je de geklonterde kattenbakvulling gemakkelijk weg kunt scheppen. Daarbij kun je ook zelf nare luchtjes aan de kattenbak voorkomen, dit doe je met behulp van ontgeurders.

Meer weten over een kattenbak?

Zou je graag wat meer informatie of een goed advies over een kattenbak willen? Voor meer informatie over een kattenbak of de benodigde accessoires kun je terecht op onze contactpagina! Wij staan klaar om jou van de benodigde informatie te voorzien. Mochten we het niet direct weten, dan zoeken wij het natuurlijk eventjes voor je uit. Voor meer informatie kun je contact opnemen met behulp van onze contactpagina!