Er zijn geen artikelen gevonden die aan de selectie voldoen

Wil je jouw hond trainen?

Wanneer je net beschikt over een puppy, dan wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk opvoeden. Door jouw hond te trainen kun je een hoop ongemakken in huis of tijdens het wandelen voorkomen. Leer jouw hond daarom zo snel mogelijk wanneer hij iets goed of fout doet. Je kunt jouw hond trainen met behulp van een aantal trainingsaccessoires. Benieuwd naar ons assortiment om jouw hond te trainen? Neem dan snel een kijkje binnen ons assortiment of lees nog even verder voor wat meer informatie!

Soorten trainingsaccessoires

Er zijn verschillende soorten artikelen om jouw hond goed te trainen. Om een hond te leren apporteren is een bal of frisbee erg gemakkelijk. Tijdens het trainen van jouw hond helpt het natuurlijk om jouw hond te belonen. Met een beloningstasje kun je hier altijd voor zorgen. Met een trektouw kun je ervoor zorgen dat jouw hond de commando's 'los' en 'af'' aangeleerd krijgt. Als jouw hond deze commando's verstaat kun je de hond ook trainen dat hij bijvoorbeeld niet in de bank moet bijten. Door middel van een hondenfluit kun je jouw hond gemakkelijk roepen. Zo zijn er nog veel meer verschillende oplossingen beschikbaar om jouw hond zo goed mogelijk op te voeden!

Tips voor het trainen

Om jouw hond op de beste manier te trainen willen wij je een paar tips meegeven. Zorg dat de trainingen niet langer dan 5 minuten duren, honden zijn hierna snel afgeleid. Meerdere trainingen op een dag is natuurlijk wel prima. Beloon je hond als die de juiste oefeningen goed uitvoert. Trainingen moeten leuk zijn, zorg ervoor dat de hond kwispelt bij het trainen. Op die manier zal de hond sneller en gemakkelijker nieuwe dingen leren.

Meer informatie over trainingsaccessoires voor honden?

Heb je nog meer vragen over het trainen van jouw hond en kon je dit niet terugvinden in onze blog? Niet getreurd want wij helpen jou graag bij het oplossen van je problemen of vragen. Om een zo goed mogelijk antwoord te verkrijgen, kun je het best een mail sturen. Onze contactgegevens staan op de contactpagina vermeld!