Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Een wat grove gevlochten hondensofa toscane. de ...
€ 149,00
1 uitvoering
Kubu hondensofa Toscane
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Een wat grove gevlochten hondensofa toscane. de ...
€ 149,00
1 uitvoering
Kubu hondensofa Toscane Beeztees
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Stijlvole kunststof hondenmand sleeper. Ook ...
€ 18,95
1 uitvoering
Hondenmand Sleeper antraciet 45 cm
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Stijlvole kunststof hondenmand sleeper. Ook ...
€ 18,95
1 uitvoering
Hondenmand Sleeper antraciet 45 cm Beeztees

Ben jij op zoek naar een hondenmand?

Een hondenmand is een vertrouwde plek waarin jouw hond zich prettig terug kan trekken. Een hondenmand is dus niet alleen een slaapplek, maar ook een plek van rust. Om jouw hond optimaal te kunnen laten genieten van zijn hondenmand, is het belangrijk dat je er een aankoopt die is voorzien van de juiste afmetingen. Houdt hierbij goed rekening met het feit of jouw hond nog verder zal gaan groeien. Benieuwd naar ons assortiment met hondenmanden? Neem snel een kijkje of lees nog even verder voor wat meer informatie!

De geschikte hondenmand

Bij de aanschaf van een hondenmand is het natuurlijk belangrijk om te kijken welke hondenmand het beste bij jouw hond past. Zo moet je kijken naar de maat van de hondenmand kijken. Een te kleine hondenmand kopen zal ervoor zorgen dat de hondenmand niet in gebruik wordt genomen door de hond. Bij het kijken naar de maat van de hondenmand moet je naar meer kijken dan alleen de grootte van de hond. Ligt jouw hond liever opgerold of languit gestrekt. Dit weegt mee in de keuze van de grootte van de hondenmand.

De verschillende hondenmanden.

Een hondenmand wordt vaak op een plek gezet in huis waar de hond dicht bij het baasje ligt. Een plek voor de hondenmand kan dus dicht bij de bank zijn. Je wil dan natuurlijk dat de hondenmand bij het interieur past. Wij bieden in ons assortiment verschillende soorten hondenmanden aan zodat er altijd iets bij jouw hond en huis past. Zo hebben wij gevlochten hondenmanden voor een natuurlijke uitstraling. Voor een stijlvolle uitstraling kun je ook overwegen om te gaan voor een kunststof hondenmand. Voor veel comfort voor de hond beschikken wij ook over pluche hondenmanden. Het pluche is zeer zacht zodat jouw hond er lekker in kan wegdromen.

Meer informatie over hondenmanden?

Zou je graag wat meer informatie willen over hondenmanden? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan klaar om mee te denken en om een oplossing te vinden voor jouw vragen. Om een zo goed mogelijk antwoord te verkrijgen, kun je het best een mail sturen. Onze gegevens kun je vinden op onze contactpagina.