Er zijn geen artikelen gevonden die aan de selectie voldoen

Ananasplant kopen?

Met behulp van een ananasplant haal jij direct een tropische sfeer in huis. De ananasplant beschikt over een exotische uitstraling maar heeft naast zijn uitstraling nog meer leuke eigenschappen. Zet hem maar gauw op op je kamer! De ananasplant staat bekend als de anti-snurkplant, helaas werkt hij zijn krachten niet op iedereen uit. Een ananasplant is daarbij ook niet zo moeilijk hij vraagt niet om ontzettend veel water en aandacht. Op zoek naar zo’n prachtige ananasplant? Neem dan snel een kijkje binnen ons uitgebreide assortiment met kamerplanten.

Oorsprong van de ananasplant

De ananasplant beschikt van oorsprong over Braziliaanse, Boliviaanse roots. De ananas kweek wordt met name gedomineerd door Azië. Wil jij te weten komen waar jouw plant precies vandaan komt? Al onze kamerplanten zijn Europees gekeurd en voorzien van een plantenpaspoort. Je kunt hiermee zeker zijn van een uitmuntende kwaliteit ananasplant!

Heerlijke vrucht van de ananasplant

Een ananasplant behoort tot de Bromeliafamilie, dit is een familie van eenzaadlobbige planten. Deze familie wordt vaak gekweekt als kamerplant vanwege zij prachtige bloemen. In het geval van een ananasplant komt hier natuurlijk een heerlijke vrucht uit. Het is zelfs goed mogelijk om deze in de zomer te eten! De ananas is rijk aan bètacaroteen, vitamine E en ontzettend veel mineralen die realiseren dat jij jouw vitaminen allemaal op kunt nemen. Je kunt een ananasplant vroeg oogsten om een tweede oogst in hetzelfde jaar te kunnen motiveren. Let op, na te zijn geoogst zal een ananasplant niet meer verder rijpen!

Ananasplant online bestellen

Heb jij een ananasplant op het oog? Bij ons profiteer je van een groot aanbod met de leukste kamerplanten. Al jouw kamerplanten worden met de nodige zorg verpakt en geleverd door onze betrouwbare bezorgpartners. Zo heb jij jouw ananasplant normaliter na verzending binnen een a twee werkdagen al in huis. Je kunt genieten van een door kwekerijen vers aangeleverde plant van goede kwaliteit. Toch niet helemaal tevreden over de plant? Neem dan snel even contact met ons op!

Meer informatie over een ananasplant?

Wij beschikken over veel verschillende kamerplanten waaronder de prachtige ananasplant. Heb jij nou een vraag over deze exotische sfeermaker? Neem dan gauw contact op met een van onze specialisten! Zij helpen jou graag verder door het geven van een goed advies. Weten ook wij het even niet? Dan zoeken wij het gewoon eventjes voor je uit! Voor al jouw vragen over een ananasplant neem je contact op via onze contactpagina! Voor uitgebreide vragen kun je het best even een mail sturen!