Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Creëer een bijzondere sfeer in uw tuin of op ...
€ 56,00
1 uitvoering
Assisi bloempot Led klein
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Creëer een bijzondere sfeer in uw tuin of op ...
€ 56,00
1 uitvoering
Assisi bloempot Led klein Konstsmide
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Verlicht uw tuin en planten op met de Assisi ...
€ 79,00
1 uitvoering
Assisi bloempot Led groot
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Verlicht uw tuin en planten op met de Assisi ...
€ 79,00
1 uitvoering
Assisi bloempot Led groot Konstsmide

Verlichte bloempot kopen?

Vormt jouw tuin in het donker maar een duister geheel? Met een verlichte bloempot zullen jouw potplant\ten niet alleen overdag, maar ook in de late uurtjes mooi tot hun recht komen. Verlichte bloempotten zorgen daarmee niet alleen voor een gezellige sfeer, maar ze hebben ook een ware luxurieuze uitstraling. Een verlichte bloempot wordt veelal ontwikkeld van kunststof. Kunststof is een weerbestendig materiaal dat licht door kan laten. Daarbij biedt het materiaal de mogelijkheid om een verlichte bloempot in verschillende kleuren te ontwikkelen. Wij beschikken daarmee over een divers assortiment met een geschikte verlichte bloempot voor iedere tuinplant! Neem snel een kijkje naar de mogelijkheden, of lees gauw eventjes verder voor wat meer informatie over een verlichte bloempot!

Verlichte bloempot aansluiten

Een verlichte bloempot beschikt over de bak waarin de plant wordt geplaatst. De pot is aan de binnenkant leeg. Dit biedt als voordeel dat het licht prachtig door heel de pot kan schijnen. Het verlichtingselement zit vaak aan de onderkant van de pot. Dit biedt het voordeel dat deze snel en gemakkelijk op een stopcontact kan worden aangesloten! Tip: werk de draad in tuinbodem weg, op die manier struikel je nooit over de kabel en je kijkt hier natuurlijk ook niet tegenaan! Bekijk snel of er een verlichte bloempot voor jou tussen zit!

Meer informatie over een verlichte bloempot?

Wil jij jouw tuinplanten wat meer uitlichten met behulp van een verlichte bloempot? Neem dan snel een kijkje binnen ons assortiment met verlichte bloempotten. Heb jij nog een vraag over een verlichte bloempot of twijfel je tussen verschillende varianten? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten! Zij helpen jou graag verder door op zoek te gaan naar een gepast antwoord op jouw vraag en een aanvullend advies te geven. Neem snel contact op met behulp van onze contactpagina!