Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Op zoek naar een unieke, stijlvolle plantenbak? ...
€ 59,95
1 uitvoering
Pure Soft Oval plantenbak limoen
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
Op zoek naar een unieke, stijlvolle plantenbak? ...
€ 59,95
1 uitvoering
Pure Soft Oval plantenbak limoen Elho

Op zoek naar een bloempot ovaal?

Een bloempot met een ovaal achtige vorm is veelal erg geschikt voor op een smalle plank of vensterbank. Door zijn slanke maar brede formaat heb je toch de mogelijkheid om een redelijk grote kamerplant op jouw vensterbank te plaatsen. Je kunt natuurlijk ook prachtige kleine plantjes makkelijk in een ovaal gevormde bloempot kwijt! Een bloempot met een ovaal design is natuurlijk in veel verschillende vormen, maten en kleuren beschikbaar. Hou het rustig door twee prachtige ovale bloempotten met elkaar te combineren, of maak er een speels geheel van door verschillende bloempotten met elkaar te combineren!

Een ovale bloempot naar voorkeur!

Ook een bloempot ovaal kun je in de mooiste varianten verkrijgen. Denk aan speelse patronen of kleuren van mat tot hoogglans. Natuurlijk kun je een bloempot ovaal ook in verschillende typen verkrijgen. Typen? Jazeker! Zo beschikken wij niet alleen over een ovale bloempot die je op de grond plaatst, maar ook over een wand bloempot of zelfs over een ovale hangbloempot! Daarmee geef je jouw hangplant de groeiruimte die hij nodig heeft! Op zoek naar een bloempot met ovaal design, dat is ontwikkeld uit een specifiek materiaal? Wij beschikken over een diverse collectie aardewerk, kunststof of vele andere soorten kunststof bloempotten! Voor ieder interieur is er een passende bloempot met een ovaal design beschikbaar!

Bloempot ovaal online bestellen

Een bloempot ovaal kun je bij ons niet alleen voor in huis maar ook voor in de tuin verkrijgen. Wil jij een bloempot ovaal in huis plaatsen? Houdt er dan rekening mee of er een afwateringsgat onder in de pot aanwezig is. Dit betekend dat de pot van origine geschikt is voor buiten, overtollig regenwater kan hierdoor zijn weg uit de pot vinden! Ga je een ovale bloempot in huis plaatsen? Dan wil je in het geval van een bloempot ovaal voorkomen. Een schotel past in dit geval vaak wat minder goed onder een ovale bloempot. Water dat uit de pot loopt kan vuil met zich meetrekken, dat resulteert in lelijke plekken op jouw vloer, vensterbank of meubilair. Let er bij aankoop van een bloempot ovaal dus goed op of deze voorzien in van een afwateringsgat. Dit kan bepalend zijn voor binnen of buiten gebruik. Daarbij is een buiten pot vaak wat beter bestand tegen het weer dan een binnen pot. Om scheuren of breuk te voorkomen kun je het best geen binnen pot in de tuin plaatsen!

Ovale bloempot op het oog?

Een ovale bloempot kunnen vinden die perfect past bij jouw interieur? Neem dan snel een kijkje op onze contactpagina! Wij helpen jou graag verder bij het kiezen van de geschikte ovale bloempot, of dit nu voor binnen of buiten gebruik is! Voor al jouw vragen over een bloempot met een ovaal, rond of vierkant design kun je terecht bij onze klantenservice. Doorgaans beantwoorden wij al jouw vragen binnen een a twee werkdagen!