Er zijn geen artikelen gevonden die aan de selectie voldoen

Ben jij op zoek naar een prachtige cortenstaal plantenbak?

Cortenstaal heeft als het ware een roestig uiterlijk. Dit komt omdat deze is voorzien van een speciale legering. Dit doet echter niet onder aan de kwaliteit van een cortenstaal plantenbak. Een cortenstaal plantenbak is net zo stevig als een vergelijkbaar staalsoort. Cortenstaal heeft als typisch kenmerk dat deze is voorzien van een bruine roestachtige kleur, het materiaal is echter wel weervast. Een cortenstaal plantenbak beschikt over een ouderwetse en landelijke uitstraling door de vorming van roest. Wil jij een prachtige cortenstaal plantenbak? Bekijk dan gauw even ons assortiment!

Allerlei soorten cortenstaal plantenbakken

Een cortenstaal plantenbak komt in verschillende soorten en maten. Ben je op zoek naar een hoge, lage, ronde, vierkante of rechthoekige cortenstaal plantenbak? Wij beschikken over vrijwel alle mogelijke varianten en afmetingen. Een plantenbak kan uiteraard worden gebruikt voor een combinatie aan planten, bloemen of zelfs voor het plaatsen van een boom. Een cortenstaal staat prachtig in een landelijke als in een moderne industriële tuin. De binnenkant van een cortenstaal plantenbak is soms voorzien van een beschermende laag. Zo kan nat potgrond de een cortenstaal plantenbak niet aantasten. Let op: een cortenstaal plantenbak kan bij levering wellicht niet ogen zoals besteld. Dit komt omdat deze wordt geleverd als blank metaal. De roest ontstaat echter binnen ongeveer zes weken, in die periode zal de cortenstaal dus zijn ware uiterlijk aannemen.

Meer info over een cortenstaal plantenbak?

Om te voorkomen dat jouw terras of pad vies wordt van het roest, is een cortenstaal plantenbak veelal voorzien van een speciale ring. Zo maakt het roet geen contact met de tegels en worden nare plekken voorkomen. Wij raden om te allen tijde de specificaties van een cortenstaal plantenbak raad te plegen, op die manier weet je exact wat je van een bepaalde bak kunt verwachten. Heb je echter een vraag over een cortenstaal plantenbak? Stel deze dan gerust met behulp van de gegevens op onze contactpagina!