Tuinidee 2015

Tuinidee 2015

Met Tuinidee 2015 Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch nog vers in het geheugen kunnen we met een positief gevoel terugblikken op 4 zeer geslaagde beursdagen. Tuinidee 2015 was naar onze mening, productief, inspirerend en bemoedigend en dat allemaal in een hele goede gezellige sfeer!


Net als in 2014 was Tuinexpress.nl ook dit jaar op Tuinidee 2015 nadrukkelijk van de partij. Naast de interactieve beursstand waarin onder andere een aantal nieuwe producten van Tuinexpress.nl gepresenteerd werden, had Tuinexpress.nl ook een belangrijke bijdrage aan de voorbeeldtuinen die u ongetwijfeld in hal 4 heeft gezien. Onze dank gaat uit naar alle bezoekers in de beursstand van Tuinexpress.nl en alle geïnteresseerden die Tuinidee 2015 weer tot een groot succes hebben gebracht!

 

Gepresenteerde producten van Tuinexpress.nl

De voorbeeldtuinen op Tuinidee 2015 waren stuk voor stuk tot in de puntjes verzorgd en gaven ze allemaal inspirerende nieuwe ideeën voor een mooie tuin. De bijdrage die Tuinexpress.nl heeft geleverd aan de voorbeeldtuinen op Tuinidee 2015 was in vorm van diverse tuinartikelen. We hebben tot onze grote vreugde vele positieve reacties mogen ontvangen over de tentoongestelde producten, waar veel belangstelling voor bleek te zijn. Met name het Rio balkon loungeset en de MultiBright float 3 vielen bij vele bezoekers erg in de smaak. Ook de producten: hout pimpelmees nestkast met rietdakvoederhuis berk en de feestverlichting met groene lantaarns deden het erg goed onder het publiek van Tuinidee 2015.
 

Tuinidee 2015 in cijfers

Hoewel het op voorhand onmogelijk leek te zijn, was Tuinidee 2015 een nóg groter succes dan Tuinidee 2014. Met 20% meer bezoekers dan op Tuinidee 2014 was Tuinidee 2015 met 28.500 unieke bezoekers wederom het grootste tuinevenement van Nederland. Mede door een fantastische organisatie, mooie voorbeeldtuinen, interessante beursstands en bekende sprekers uit de tuinwereld, zoals: Lodewijk Hoekstra, Rob verlinden en Jurgen smit, was Tuinidee 2015 een ongeëvenaard succes. Nieuw dit jaar op Tuinidee 2015 was de vakmiddag voor hoveniers waar ruim 500 hoveniers bij aanwezig waren. Één voor één op zoek naar de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied.
 

Trends en ontwikkelingen

Tuinidee 2015 gaf de consument duidelijk een beeld over wat de nieuwste trends en ontwikkelingen op tuingebied zijn voor het aankomende jaar. Naast vele nieuwe snufjes als robotmaaiers, inklapbare picknicktafels en geavanceerde luxe buitensauna’s, kwam voornamelijk het moestuin tuinieren opvallend vaak naar voren. Ook Tuinexpress.nl ziet duidelijk een trendverschuiving richting dit fenomeen. Zelfs in de randstad worden de schaarse vierkante meters steeds meer en meer benut door gezonde, biologische, zelf gekweekte groenten en fruit. Alleen al het buiten bezig zijn met uw eigen moestuin is gezond. Een gezonde en bewuste levensstijl bereikt u met uw eigen moestuin en naast dat is het natuurlijk ook erg leuk om te doen, zeker voor kinderen! Tuinexpress.nl juicht consumenten toe om een moestuin te beginnen en stimuleert het moestuin tuinieren door een breed assortiment aan diverse kweekbenodigdheden en nuttige adviezen aan te bieden. Laten we er met z’n allen een gezond en bewust jaar van maken en dan zien we u heel graag terug op Tuinidee 2016!