Gerelateerde producten

Ongediertebestrijding essentieel onderdeel van tuinonderhoud

Ongediertebestrijding essentieel onderdeel van tuinonderhoud

Weg met katten, mollen, reigers en wespen in uw tuin.
Een tuin is een levend organisme. U komt er ook dieren tegen die u liever niet ziet. Ongediertebestrijding met Tuinexpress.nl zorgt ervoor dat uw tuin úw tuin blijft.


Elke bloeiende tuin is een walhalla voor insecten. Wespen of muggen bederven uw leefgenot in uw tuin. Ongediertebestrijding is dan nodig. Heel vakkundig en goedkoop kan dat worden opgelost. Met een wespenval, insectenkleefband of -vellen.

Een strak geschoren gazon is een lust voor het oog. Mollen kunnen dat plezier vergallen. Met mollenverjagers hoeft u daar niet op te wachten. De mollenverjagers, die op zonne-energie werken, zenden een ultrasonisch geluid uit. Mollen kunnen dat niet verdragen.

U hebt een mooie vijver, vol met prachtige en dure vissen. Dat weten reigers ook al heel snel. Maar die reiger voelt zich helemaal niet meer op zijn gemak als u een reigerverjager installeert in uw tuin.

Vreemde katten in uw tuin, dat is niet prettig. De vogeltjes blijven weg, katten doen hun behoefte in uw tuin. Kattenverjagers werken met een ultrasonisch geluid die eigenzinnige katten uw tuin uit.

Quote van één van onze klanten
“Jarenlang hadden we een kat in onze tuin, niets hielp”, zegt Helene Molenaar. “Door die kattenverjagers hebben we eindelijk de rust gekregen die we van onze tuin verlangden.”