MTD OPTIMA 34 E elektrische grasmaaier

MTD OPTIMA 34 E elektrische grasmaaier


Prijs:
129,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
4008423865646
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

MTD OPTIMA 34 E elektrische grasmaaier

De MTD Optima elektrische grasmaaier is ideaal om kleine tot middelgrote oppervlakte tot 300M2 te maaien. De grasmaaier is voorzien van een opvangbak met een inhoud van 30 liter, hierdoor hoeft u de bak niet vaak te legen en kunt u een lange tijd onbezorgd het gras maaien. De opvangbak heeft een indicator die aangeeft wanneer de bak geleegd moet worden, deze hoeft u zelf dus niet te controleren. Buiten het stoere design van de grasmaaier heeft deze nog vele andere voordelen.

Ten eerste is de grasmaaier eenvoudig in gebruik, de grasmaaier bevat verschillende functies die allemaal te verstellen zijn. De grasmaaier is bijvoorbeeld op verschillende maaihoogtes in te stellen. Er zijn vijf standen tussen een hoogte van 25 en 65 millimeter waardoor het gras altijd de perfecte hoogte zal hebben. De grasmaaier heeft een maaibreedte van 34 centimeter. Daarbij is de grasmaaier comfortabel te bedienen, de grasmaaier is eenvoudig vooruit te bewegen en is gemakkelijk in verschillende richtingen te duwen. Daarbij heeft de grasmaaier een extra grip aan de voorzijde waar u de grasmaaier gemakkelijk aan kan optillen wanneer deze getransporteerd moet worden.

Ten slotte is de duwhendel van de grasmaaier in te klappen, hierdoor neemt de grasmaaier minimale ruimte in beslag wanneer deze niet in gebruik is. De duwhendel is later weer snel uit te klappen waardoor de maaier binnen een ogenblik weer klaar is voor gebruik.

Specificaties

  • Maaibreedte: 34 centimeteer
  • Vermogen: 1.400 Watt
  • 230 Volt
  • Maaihoogte: 25 tot 65 millimeter
  • Hoogteversnelling: 5 standen
  • Gewicht: 11,4 kg
  • Inhoud opvangbak: 30 liter
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen