Mottenval voor voedselmotten Natural Control

Mottenval voor voedselmotten Natural Control


Prijs:
10,50
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
7640104975663
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Mottenval voor voedselmotten Natural Control

Deze mottenval helpt u bij het ontdekken van een mottenplaag! Met deze mottenval spoort u voedselmotten snel en vroegtijdig op zodat u op tijd actie kan ondernemen.

In het lokdoosje zitten seksuele feromonen die mannetjesmotten aantrekken waarna ze vast komen te zitten aan de lijmlaag en sterven. De vier openingen in het doosje zorgen voor een grotere vangkans terwijl de gevangen motten toch uit het zicht blijven. Het lokdoosje is uit de verpakking meteen klaar voor gebruik. Door de zelfklevende tape aan de onderzijde kan het doosje verticaal of aan de onderzijde van een plank geplaatst worden. Door de compactheid en het lage formaat nemen ze in kasten of lades weinig ruimte in beslag. Het lokdoosje roeit de plaag niet uit aangezien er alleen mannetjesmotten op afkomen, maar de gevangen motten geven wel aan dat er een plaag is. Zo weet u dat er actie ondernomen moet worden om de plaag te stoppen.

Bij detectie van voedselmotten moet u al het voedsel in de buurt van de infectie controleren op eitjes of poppen, ook wel te zien aan gaatjes in de verpakkingen. Al het geïnfecteerde voedsel moet weggegooid worden en de kasten moeten goed worden schoongemaakt.

Specificaties:

  • Set per 2 stuks
  • Snelle ontdekking van een plaag
  • Gevangen motten uit het zicht
  • Makkelijk in gebruik
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Inclusief zelfklevende tape aan de onderzijde
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen