Jersey tuintafel zand rond 140 cm

Jersey tuintafel zand rond 140 cm


Prijs:
439,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8718026017033
B2B:
Hovenier:
Artikelomschrijving:
Ben je op zoek naar een mooie ronde tuintafel, zoek dan niet verder want met deze Jersey heb je hem gevonden....
Meer informatie
Aantal:
Artikelomschrijving

Jersey tuintafel zand rond 140 cm

Ben je op zoek naar een mooie ronde tuintafel, zoek dan niet verder want met deze Jersey heb je hem gevonden. Deze ronde tafel heeft een aluminium frame waardoor deze nog enigszins licht van gewicht is. Het tafelblad van deze tuintafel is gemaakt van polywood, dit is een materiaal wat net als hout kan gaan werken en na enige tijd onregelmatigheden kan gaan vertonen. Daarom raden wij bij elk product met polywood aan om ook een polywood beschermer aan te schaffen, dit kan je dan gebruiken om ervoor te zorgen dat je tafel zo lang mogelijk in topconditie blijft.

Het tafelblad van deze tuintafel heeft een zandkleur, dit zorgt voor een mooi sterk contrast met het antraciet van het frame van de tafel. De ringen die tussen de poten van de tafel zitten zorgen voor extra stevigheid en maken het design ook helemaal af. De tafel heeft een diameter van 140cm en hierdoor is er plek voor ongeveer 6 mensen om plaats te nemen.

Een ronde tuintafel geeft als gevaar dat het midden nogal leeg kan blijven, aangezien je alles binnen grijp afstand bij je wilt hebben staan. Een goede oplossing daarvoor is om iets decoratief in het midden te zetten. Je kunt sowieso een kleed op de tafel leggen om wat extra kleur of iets dergelijks toe te voegen. Daarnaast kan je het middelpunt aantrekkelijk maken met bijvoorbeeld een grote lantaarn, een olielamp of een bloemstuk. 

Is dit toch niet de tuintafel die je zoekt? Kijk gerust verder in ons ruime assortiment.

Specificaties:

  • Afmetingen tuintafel (lxbxh): 140x140x74cm
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Kleur frame: Antraciet
  • Materiaal tafelblad: Polywood
  • Kleur tafelblad: Zand
  • Let op: Polywood kan net als hout gaan werken waardoor er onregelmatigheden kunnen voorkomen. Dit is een eigenschap van het materiaal en niet te voorkomen
Gerelateerde artikelen