Gerelateerde producten

Design en functionaliteit komen bij de regenton bij elkaar

Design en functionaliteit komen bij de regenton bij elkaar

Tuinberegening laat uw tuin altijd sprankelen! Als regenwater uitblijft, is beregening voor de tuin noodzakelijk. Tuinexpress.nl biedt bij tuinberegening de helpende hand – functioneel én creatief.


Op het eerste gezicht lijkt het een gewoon muurtje. Maar het is een alternatieve regenton. De zandbeige Wall wandton vangt regenwater op, met een kraantje kunt u het aftappen. Mooi én gratis.

De Elegance regenton heeft design en functionaliteit bijeen gebracht. Een kunstzinnig object dat verrassend weinig plaats inneemt.

Stoer, met eikenhouten structuur. Dat is het beeld van een traditionele regenton. Een beeld dat al eeuwenlang bestaat en zijn bestaansrecht heeft bewezen. Zo’n regenton past dan ook in elke tuin.

Als u kiest voor gemak en zekerheid, dan kiest u voor een slijtvaste slangenhaspel met een zwenksproeier. Het water wordt gelijkmatig verdeeld en geen plant wordt vergeten.

Geen enkele tuin kan zonder een tuinslang. Maar welke tuinslang is voor úw tuin geschikt? Kijk op de site en maak een bewuste keuze.

Tuinliefhebbers zijn begaan met het milieu. De watertimer voorkomt dat er kraanwater wordt verspild. Als de watertimer bovendien wordt gekoppeld aan de regensensor, zal bij regen het sproeien automatisch stoppen.

Quote van één van onze klanten
“De Elegance regenton”, zegt Ans van Bokhoven, “past perfect in het plaatje van onze kleine en moderne tuin.”