Gerelateerde producten

De Elho Pure plantenbak is meer dan die klassieke bloempot alleen

Geschreven op 20-05-2014 door Remi van Buul
De Elho Pure plantenbak is meer dan die klassieke bloempot alleen

De Elho Pure plantenbakken stijgen met hun elegantie en moderne design boven alle bloempotten uit. De naam ‘bloempot’ zou deze unieke ornamenten teniet doen. Elho Pure is meer dan alleen een plantenbak. Uiterst functioneel en werkelijk een lust voor het oog.


Met keuze uit veel verschillende maten, opties, accessoires en kleuren, hebben ze toch allemaal dezelfde kwalitatieve specificaties. Een design bloempot van Elho zorgt, in tegenstelling tot alle andere doorsnee bloempotten, voor een bijzondere uitstraling van je interieur of tuin. Voor velen is een bloempot gewoon een pot (en dan vaak met een plant erin) , maar dat zou voor de Elho Pure collectie als een belediging gelden. Wat maken de Elho Pure plantenbakken nou zo anders dan alle andere potten?
 

De 10 jaar garantie van Elho Pure

Je hebt verschillende soorten bloempotten. Om te beginnen het verschil in materiaal. Ga je voor keramisch, steen, wicker of een kunststoffen bloempot? De Elho bloempot uit de Elho Pure collectie is gemaakt van kunststof. Het voordeel daarvan, tegenover een wicker bloempot, is dat kunststof erg onderhoudsarm is. Je koopt geen dure bloempot om hem vervolgens te zien barsten. Helaas zien we dat nog te vaak gebeuren bij de keramische of stenen potten. Vooral als het in de winter flink gevroren heeft, zien we in maart de keramische bloempot in vele ontroostbare stukken liggen. Ook steen is een natuurlijk product dat niet altijd bestand is tegen corrosie. Met een kunststof design bloempot heb je geen last van deze ongemakkelijke zaken. 

Elke Elho bloempot gaat minimaal 10 jaar mee….. Huh wat?!.... 10 jaar? 

Jazeker, want De Elho Pure bloempotten zijn namelijk:

  • Val- en stootbestendig.
  • Vorstbestendig.
  • UV-Resistent (dus géén verkleuring).
  • Makkelijk schoon te houden
  • Ecologisch efficiënt.

Voor de hogere modellen van Elho Pure is er een verhoogde bodem aangebracht, zodat je niet de gehele bloempot hoeft te vullen met zand. Deze hoge modellen hebben een speciaal reservoir aan de onderkant die je met zand kan vullen, om de pot wat extra stabiliteit te geven. Ontwikkeld door Elho voor het gemak en functionaliteit.
 

De wonderschone design bloempot

De design bloempot van Elho is niet alleen uitzonderlijk functioneel, maar ook nog eens een ware streling op ons oog. De Elho Pure bloempot is met zijn strakke lijnen, zoals bij de Elho Pure Straight, of de ronde lijnen van de Elho pure soft round, een bloempot met een modern uiterlijk. Het leuke aan deze Elho bloempot is dat, ondanks het moderne karakter, het werkelijk bij ieder interieur past.
 

Bijzondere bloempotten en accessoires

Elho Pure heeft ook speciale bloempotten met een Led light binnenin aan de onderkant. Op die manier is de Elho bloempot niet alleen een plantenbak, maar ook nog eens een mooie kamerlamp. De combinatie van deze twee zorgt voor een warm ecologisch effect in je huiskamer. Prachtig om te zien. Kies verstandig en kies voor kwaliteit. Met de Elho bloempot heb je naast kwaliteit, ook nog eens een mooi ornament in je tuin of huis. Dé design bloempot die alle ongemakken voor je oplost. Laat je eens verbazen door de vele combinatiemogelijkheden met Elho Pure.