Cayenne loveseater tuinbank

Cayenne loveseater tuinbank


Prijs:
539,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8718026017279
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Artikelomschrijving

Cayenne loveseater tuinbank

Wanneer het zomer is, is er natuurlijk niets prettiger dan heerlijk samen in de tuin van het zomerse weer te genieten. Deze Cayenne tuinbank is ideaal voor iedereen die samen in de tuin wil relaxen. Niet alleen is er in deze loveseater plek voor 2 personen, er zit ook een tafeltje tussen, zo heb je altijd een plek om je magazine neer te leggen of om je drinken op weg te zetten. Onder het tafelblad zit ook nog een kleine ruimte waar je het een en ander kwijt kan, je hebt bij deze tuinbank dus plek voor van alles.

Deze loveseater tuinbank oogt misschien niet zo, maar het heeft een frame van aluminium. Dit is uiteraard afgewerkt met wicker waardoor het een prachtige look krijgt. het tafelblad van het tafeltje in het midden is gemaakt van polywood. Polywood is een materiaal wat zich kan gaan gedragen als hout en kan dus na enige tijd onregelmatigheden gaan vertonen. Daarom raden wij bij het aanschaffen van een polywood product ook aan om een polywood beschermer aan te schaffen om het materiaal zo goed mogelijk te kunnen beschermen en je tuinbank dus zo mooi mogelijk te houden.

Deze tuinbank past ook in elke tuin, de lichte kleur van het wicker zorgt dat in een tuin die vol staat met planten, maar ook in een tuin die wat meer betegeld is en waar zo hier en daar een plantje staat, overal goed in staat. De kleur van de kussens samen met de kleur van het wicker en de kleur van het tafelblad zorgen voor een licht contrast waardoor deze loveseater tuinbank helemaal tot zijn recht komt.

Is dit toch niet de tuinbank die je zoekt? Kijk gerust verder in ons ruime assortiment.

Specificaties:

  • Breedte: 148x76x84 cm
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Materiaal afwerking: Halfrond wicker
  • Materiaal tafelblad: Polywood
  • Kleur kussens: Grijs
Gerelateerde artikelen