Borderfix schroeven set 50 stuks

Ben je van plan om je border, gazon of bestrating netjes af te werken? Dan kan je dat natuurlijk het beste doen met behulp van een borderrand. Een borderrand verzorgd een nette afscheiding tussen verschillende elementen in de tuin. Een borderrand zorgt ervoor dat de tuin er nog netjes uit ziet, zelfs wanneer er het nodige onderhoud gepleegd moet worden. Wanneer je een border optimaal wilt monteren aan je piketpaaltjes, kun je het best gebruik maken van stevige BorderFix kruiskopschroeven. 

Deze kruiskopschroeven zijn speciaal ontwikkeld om een sterke ondersteuning te kunnen bieden aan de borderrand. Ze zijn bestendig tegen de verschillende weersomstandigheden en zorgen ervoor dat de rand en de paaltjes ten alle tijd stevig aan elkaar vast zitten. Je maakt dus eenvoudig een stabilie constructie voor de rand van je vijver, border, gazon of bestrating.

Voor je gebruik gaat maken van de kruiskopschroeven, is het belangrijk dat je weet op welke plekken je de border aan de paaltjes vast gaat zetten. Om hier een beter beeld van te krijgen kun je het best alsvolgt te werk gaan. Z kun je bijvoorbeeld het best de vorm van je afbakening uitstippelen met behulp van de piketpaaltjes. Vervolgens leg je hier de borderrand er aan de binnenkant omheen. Zo krijg je een duidelijk beeld van waar de rand moet worden vastgezet en zo maak je niet onnodig gaten in de borderrand met de kruiskopschroeven. Het zou namelijk jammer zijn wanneer je onnodig gaten maakt, want in veel gevallen kun je een borderrand en piketpaaltjes namelijk gewoon nog een keer gebruiken. Alle materialen gaan namelijk lang mee, de rand en alle materialen bieden dus een duurzame levensduur.

Specificaties:

  • Afmetingen: 40x4,5 mm
  • Aantal: 50 schroeven per verpakking

Borderfix schroeven set 50 stuks


Beschikbaar Express Deal
Geleverd in 1 tot 2 werkdagen

14.95
  • Trusted Shops keurmerk, veilig winkelen
  • Klantenservice met expertise
  • 30 dagen bedenktijd op iedere bestelling
  • Bestel nu, betaal achteraf
  • 4.3/5.0 uitmuntende klantenbeoordeling