Wallgarden 62 muurkas

Wallgarden 62 muurkas


Prijs:
449,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 29,95 (Vrachttransport)
Levertijd:
Tijdelijk uitverkocht
Leverbaar vanaf januari 2022
Merk:
EAN:
8718215761013
B2B:
Hovenier:
Kleur:
Fundering:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Wallgarden 62 muurkas

Geïnspireerd geraakt door een kwekende kennis, buur of familielid? Etaleer uw inspiratie in een muurkas. Eenvoudig en voordelig de vruchten plukken van eigen kweek. Jong en oud genieten van een kleine kas in de tuin, op het balkon of aan de rand van het terras. De Wallgarden 62 onderscheid zich door de mogelijkheden in afdichting.

Met een tuinkas of muurkas verlengt u het seizoen en kunt u al vroeg in het voorjaar genieten van zelf gekweekte groenten, fruit en kruiden. Daarnaast 'versterkt' u de zomer met een tuinkas. In een tuinkas lopen de temperaturen op een warme zomerdag snel op, in de kas kunnen temperaturen tot wel 45 graden bereikt worden. Door deze hoge temperaturen kunt u gewassen kweken die normaal gesproken in de buitenlucht in ons land niet zouden overleven. Ten slotte kunt u kuipplanten in een tuinkas laten overwinteren, in alle seizoenen geniet u dus van de voordelen van een tuinkas!

Technische gegevens:

  • Aluminium coating: keuze uit blank of groen
  • Lengte: 194 cm
  • Breedte: 69 cm
  • Goothoogte: 152 cm
  • Nokhoogte: 184 cm
  • Oppervlakte: 1,35 m2
  • Glas: tuindersglas
  • Afmetingen enkele deur (BxH): 62 x 149 cm
  • Fundering: optioneel

Bouwpakket & zelf monteren
U koopt een bouwpakket geleverd met een montagehandleiding en bouwtekeningen. Lees deze vooraf heel goed door! Zoek een locatie minimaal 50cm uit de muur of schutting. Deze ruimte heeft u nodig bij het beglazen! Voor het plaatsen van een muurkas gelden andere specificaties.

Fundering & verankering
U start met het plaatsen van de fundering. Voor alle kassen, priëlen en orangerieën kunnen wij een stalen of aluminium fundering leveren. U kunt er voor kiezen zelf een gemetselde fundering te maken of de kas op een muurtje te plaatsen. De maten in de folder zijn buitenwerks. Bij gebruik van de stalen of aluminium fundering moet deze gesteld worden op zgn. stelstenen. In de hoeken brengt u grondankers aan in een gat van rond ca. 30cm. Daarna giet u deze gaten vol met beton (wordt niet meegeleverd). Bij het waterpassen neemt u 1 cm afschot per meter voor een juiste afloop van uw hemelwater. De kas moet met schroeven op de fundering worden verankerd (worden niet meegeleverd).

Bouwvergunning
Of u een bouwvergunning nodig heeft voor uw hobbyruimte hangt af van de hoogte, oppervlakte en locatie. Indien deze hoger is dan 300 cm dan is het vrijwel zeker dat u een bouwvergunning moet aanvragen. Ga naar www.omgevingsloket.nl van het ministerie van VROM. Hier kunt u lezen onder welke voorwaarden u vergunningvrij uw hobbykas, prieel of orangerie mag plaatsen. Indien u tekeningen nodig heeft kunnen wij u deze GRATIS aanleveren. U dient altijd een voor-, zij- en bovenaanzicht met de juiste maatvoering in te dienen.

Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen