Siena waterornament

Siena waterornament


Prijs:
305,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 29,95 (Vrachttransport)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465082419
B2B:
Hovenier:
Artikelomschrijving:
Wilt u graag water in de tuin, maar ben u niet op zoek naar een vijver? Dan is deze zacht kabbelende...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Siena waterornament

Wilt u graag water in de tuin, maar ben u niet op zoek naar een vijver? Dan is deze zacht kabbelende waterfontein in de vorm van prachtige granieten zuilen wellicht iets voor u! De Siena waterornament is een driedelige set met zuilen van verschillende hoogtes. De zuilen zijn tevens voorzien van ledverlichting, wat extra sfeer oplevert wanneer de avond valt. Kortom: de Siena is een waterornament met een tijdloze uitstraling die haast in iedere tuin past!

Het waterornament is gemaakt van graniet in een prachtige grijze kleur. Het waterornament wordt in een complete set geleverd en bestaat uit een waterbassin, afdekplaat, pomp, ledverlichting en aansluitmateriaal. De pomp is voorzien van een gepatenteerde 3-wegkraan waarmee u eenvoudig de waterhoeveelheid per element afzonderlijk kunt regelen. Bij de ledverlichting wordt een gele, rode en blauw kap meegeleverd, zodat u speels het licht van kleur kunt veranderen. Het ornament is eenvoudig te installeren en met de complete set kunt u direct aan de slag.

Het ornament is namelijk voorzien van een plug en play syteen. Dit houdt in dat er vrij weinig middelen nodig zijn om het ornament zijn ding te laten doen. Zo hoef je alleen nog maar negentig liter water in het waterreservoir te stoppen en de pomp aan te sluiten op het netstroom. Dit kan gemakkelijk door de stekker van de pomp in een gewenst stopcontact te stoppen. Verder raden wij het altijd aan om het ornament met een geschikt schoonmaakmiddel te onderhouden. Dit middel is AcquaArte Clean. Dit middel beschadigd het ornament niet en houdt hem brand schoon!


Specificaties:

  • Materiaal zuilen: Graniet
  • Materiaal bassin: polyethyleen
  • Afmetingen ornamenten (LxB): 15 x 15 cm
  • Hoogte ornamenten: 20 / 35 / 50 cm
  • Afmetingen bassin : Ø 68 x H 36 cm
  • Inhoud waterbassin: 90 liter
  • Capaciteit pomp per uur: 1600 l/h
  • Compleet set: Ja
  • Met ledverlichting
Gerelateerde artikelen