Lounge gas heater wit

Lounge gas heater wit


Prijs:
299,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
Tijdelijk uitverkocht
Leverbaar vanaf januari 2020
Merk:
EAN:
8718801852149
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Lounge gas heater wit

Heerlijk buiten genieten onder het genot van een hapje en een drankje met deze Lounge gas Heater wit. Bij aanschaf van deze terrasverwarmer hoeft u nooit meer uw buitenleven naar binnen te verplaatsen als de temperaturen dalen. U zet de terrasverwarmer aan en binnen enkele seconde zal er een aangename temperatuur ontstaan op uw terras. Met zijn vermogen van 11000 watt bent u verzekerd van een bereik tot wel 25 m2!

De terrasverwarmer is 145 centimeter hoog en is hierdoor ideaal om bij een loungeset te plaatsen. Verder is hij ook te gebruiken op het balkon, in de serre of in de partytent tijdens een feestje, hier voorziet hij al uw visite van een intense warmte. Aan de onderzijde van de terrasverwarmer zijn wieltjes bevestigd waardoor u hem gemakkelijk kunt verplaatsen. De terrasverwarmer wordt geleverd met een gasdrukregelaar waardoor hij meteen na aankoop aangesloten kan worden. Met deze gasdrukregelaar kunt u ook zelf bepalen hoeveel warmte de terrasverwarmer uitstraalt.

De behuizing van de terrasverwarmer is van alumunium en staal, wat ervoor zorgt dat u jarenlang van de terrasverwarmer kunt genieten. Daarbij geeft deze witte behuizing de terrasverwarmer een moderne en strakke uitstraling. De terrasverwarmer zal dus niet alleen voor een prettige temperatuur zorgen, hij werkt ook als een blikvanger op uw terras!

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van deze terrasverwarmer raden wij u aan om de terrasverwarmer af te dekken wanneer hij niet gebruikt wordt. Met de speciale hoes voor de Lounge gas heaters blijft u nog langer plezier houden van uw terrasverwarmer. Nooit meer afhankelijk van de temperatuur wanneer u wil genieten op uw terras met deze Lounge gas Heater wit!

Specificaties

  • Vermogen: 11000 Watt
  • Certificering: CE
  • Materiaal: aluminium, staal
  • Verbruik: 0,42 kg/u
  • Hoogte: 145 cm
  • Gewicht: 11 kg
  • Kleur: wit
Gerelateerde artikelen