Grower on Wheels kweekkas

Grower on Wheels kweekkas


Prijs:
319,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Momenteel niet leverbaar
Merk:
EAN:
8719214380786
B2B:
Hovenier:
Artikelomschrijving:
De is de ideale kweekkas om uw eigen groenten, fruit en kruiden te kweken. De kweekkas heeft een ideale...
Meer informatie
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Grower on Wheels kweekkas

De Grower on Wheels kweekkas is de ideale kweekkas om uw eigen groenten, fruit en kruiden te kweken. De kweekkas heeft een ideale werkhoogte waardoor u comfortabel, staand te werk kunt gaan. De kweekkas heeft een compact formaat waardoor hij ideaal te gebruiken is op het balkon of op het terras.

De Grower on Wheels kweekkas is voorzien van een stevig, 18 millimeter dik vurenhout frame en vier stalen wielen. Door de wielen is de kweekkas op ieder moment eenvoudig te verplaatsen. Het vurenhout is FSC gecertificeerd en geïmpregneerd voor duurzaam gebruik. De kweekkas is voorzien van een deksel met 3 millimeter veiligheidsglas welke in verschillende standen kan worden open gezet. Het veiligheidsglas zorgt voor een goede lichtdoorlaatbaarheid en tevens een goede isolatie waardoor de optimale groeiomstandigheden voor uw planten ontstaan.

Aan de zijkant van de kweekkas bevinden zich twee inklapbare schappen welke u kunt gebruiken om uw tuingereedschap of andere benodigdheden op te leggen. In de bak van de kweekkas kunt u ongeveer 100 liter grond plaatsen en de foliehoes in de bak gaat uitspoeling van de grond tegen. In de bodem van de foliehoes wordt een slang aangebracht welke het overtollige regenwater afvoert. De slang voert het water af via een gat in de hoek van de lattenbodem.

Specificaties

  • Lengte: 70 cm
  • Breedte: 170 cm
  • Hoogte: 128 cm
  • Werkhoogte: 94 cm
  • Materiaal: FSC gecertificeerd vurenhout/veiligheidsglas
  • Kleur: Bruin
Gerelateerde artikelen