NU
14,95
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
De vlees en aardappel thermometer is een ...
Van € 19,95
1 uitvoering
Grandhall vlees en aardappel thermometer
VOOR
14,95
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
De vlees en aardappel thermometer is een ...
Van € 19,95
1 uitvoering
Grandhall vlees en aardappel thermometer GrandHall
NU
425,00
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
De Xenon 4 gasbarbecue is voorzien van een ...
Van € 499,00
1 uitvoering
Grandhall Xenon 4 gasbarbecue
VOOR
425,00
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
De Xenon 4 gasbarbecue is voorzien van een ...
Van € 499,00
1 uitvoering
Grandhall Xenon 4 gasbarbecue GrandHall

Grandhall

Grandhall is opgericht in 1976 en is afkomstig uit de Verenigde Staten. In de korte tijd dat Grandhall bestaat kent het bedrijf een groot succes door onder andere de gas barbecue. Na de oprichting van Grandhall neemt het bedrijf in 1993 een grote stap door een partnership aan te gaan met Focus Lifestyle, welke gevestigd is in Australië. Nederland komt in 2005 in beeld van Grandhall en in ditzelfde jaar opent Grandhall haar Europees hoofdkantoor. Vanaf dat moment is Grandhall bezig met het veroveren van de Europese markt met haar gasbarbecues. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Grandhall, de barbecues hebben dan ook een zeer hoogwaardige kwaliteit. Nu, 41 jaar na oprichting van het bedrijf, kunt u nog steeds een mooie gas barbecue van het populaire Grandhall kopen.

Grandhall gas barbecue kopen?

Is uw oog gevallen op een mooie Grandhall barbecue? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Grandhall staat bekent om haar grote gasbarbecues, welke door het design perfect in uw tuin staan. Doordat de barbecues van Grandhall gemaakt zijn van staal en RVS zijn deze elk geschikt om buiten te staan. Doordat de barbecues werken op gas zijn deze gemakkelijk af te stellen op de juiste temperatuur. Een handigheidje van Grandhall is dat de barbecue voorzien is van een thermometer waarmee u de temperatuur aan de binnenkant van de barbecue kap kunt meten. Dit kan gemakkelijk door het aflezen van de thermometer die is bevestigd aan de zijkant van de barbecue.

Welke Grandhall barbecue is het beste geschikt voor u?

Bij het aanschaffen van een gas barbecue zijn er vele verschillende criteria waarmee u rekening kunt houden. De twee belangrijkste daarvan hebben wij voor u uitgezocht:
  • Kwaliteit van de materialen
  • Kookoppervlakte van de barbecue
Grandhall barbecues scoren op vrijwel alle criteria hoog. Alle materialen die gebruikt zijn voor de gasbarbecues zijn van duurzame onderdelen. Doordat u verschillende onderdelen van de Grandhall barbecues los kunt schroeven zijn  deze ook weer gemakkelijk en eenvoudig te vervangen of te verwisselen. De onderdelen voor de Grandhall barbecues zijn apart te bestellen. Hierdoor blijft de Grandhall barbecue lang goed en kunt u nog jaren lang genieten van uw Grandhall barbecue.