Cocoon losse inbouw wijnkoeler vierkant

Cocoon losse inbouw wijnkoeler vierkant


Prijs:
149,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8718734664789
B2B:
Hovenier:
Artikelomschrijving:
Met deze wijnkoeler heeft u altijd koude drankjes bij de hand! De losse inbouw wijnkoeler van Happy Cocooning...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Cocoon losse inbouw wijnkoeler vierkant

Met deze wijnkoeler heeft u altijd koude drankjes bij de hand! De losse inbouw wijnkoeler van Happy Cocooning zorgt voor meer comfort en plezier in uw tuin en altijd lekker gekoelde drankjes. U uw eigen tuintafel verandert u met deze inbouw wijnkoeler in een handomdraai om in een borreltafel!

De losse Cocoon inbouw wijnkoeler is een RVS ijsemmer en geschikt om in een bestaande tuintafel in te bouwen. U hoeft alleen een gat van 31 x 31 cm uit uw tafel te (laten) zagen en u kunt de koeler erin laten zakken. Het is natuurlijk wel een klusje maar gelukkig wordt de inbouw wijnkoeler geleverd met een mal zodat u het gat er uit kunt zagen met de juiste afmetingen.

Is het in de avond te koud voor een wijnkoeler? Wissel dan de inbouw wijnkoeler af met de inbouwbrander. Zo kunt u overdag genieten van een lekker koel drankje en in de avond gezellig samenzijn bij een ontspannen vuurtje! En heeft u even nergens zin in, dan sluit u de wijnkoeler met de bijgeleverde deksel weer gemakkelijk af. De inbouw wijnkoeler is ook verkrijgbaar in een rechthoekige variant.

Specificaties:

  • Vorm: vierkant
  • Afmetingen (LxBxH): 390 x 390 x 233 mm
  • Wordt geleverd inclusief deksel
  • Gewicht: 3.5 kg
  • Garantie: 1 jaar
Gerelateerde artikelen