Vuurschaal rond 80 cm

Vuurschaal rond 80 cm


Prijs:
129,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Momenteel niet leverbaar
Merk:
EAN:
8714982115226
B2B:
Hovenier:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Vuurschaal rond 80 cm

De vuurschaal rond 80 cm is een kwalitatief zware vuurschaal en is ideaal om een warme en gezellige sfeer te creëren op uw terras. De vuurschaal heeft een diameter van 80 centimeter en kan worden aangestoken met normaal hout. Na het aansteken ontstaat er al snel een aangename warmte waar u met uw gezelschap rondom heen kunt zitten. De handvatten aan de vuurschaal maken het gemakkelijk om de schaal op te tillen en te verplaatsen, zo kunt u op iedere gewenste plek in de tuin een aangename warmte creëren.

De vuurschaal is voorzien van een afwateringsgat zodat regenwater direct de schaal weer uitloopt. De schaal is gemaakt van 2,5 millimeter staal waardoor de schaal garant staat voor jarenlang gebruiksplezier. Het materiaal kan na verloop van tijd gaan roesten door het vuur en het weer waardoor er een prachtige patina-look ontstaat.

Het grote voordeel van een vuurschaal ten opzichte van een terraskachel is dat de grond beschermd is tegen vuurvonken. Door het ronde ontwerp van de vuurschaal blijven de vonken netjes in de schaal. Daarnaast is een vuurschaal voordeliger in de aanschaf en behoeft het geen onderhoud.

Specificaties

  • Afmetingen: 90x80x25 cm
  • Materiaal: 2,5 mm staal
  • Gewicht: 12 kg
Gerelateerde artikelen