Bladselderij - Westlandse Gewone Snij

Blad- of snijselderij lijkt met zijn groene bladeren op peterselie, maar heeft echter een veel sterkere en krachtige smaak! Vanwege de pittige smaak is snijselderij vooral geschikt voor wintergerechten, zoals stampotten. De ''Gewone Snij'' is een bladselderij met een zeer lekker aromatisch blad en heeft wat grotere bladeren en grovere bladstelen dan de ''Amsterdamse donkergroene''.

Zowel de blaadjes als de bladstelen kunt u consumeren en naast een heerlijke aromatisch smaak, zou de bladselderij ook ontgiftend en vochtafdrijvend werken. Bladselderij wordt zowel onder glas als in de volle grond geteeld. Snij bij het oogsten van het blad, het hart van de plant niet weg. Wanneer u alleen de bladeren afsnijdt zullen er snel nieuwe bladeren gaan groeien, die u weer kunt gaan oogsten.

Specificaties:

  • Aantal zaden: ca. 5000
  • Kiemduur in dagen: ca. 20
  • Zaaitemperatuur:  ca. 18 ºC
  • Rijafstand: 30 cm
  • Zaaidiepte: 0,1 cm
  • Hoogte plant: 60 cm
  • Zaaien onder glas: maart t/m mei
  • Zaaien in de vollegrond: april t/m juli
  • Oogsttijd: juli t/m oktober

Bladselderij - Westlandse Gewone Snij


Niet leverbaar

  • Trusted Shops keurmerk, veilig winkelen
  • Klantenservice met expertise
  • 30 dagen bedenktijd op iedere bestelling
  • Bestel nu, betaal achteraf
  • 4.3/5.0 uitmuntende klantenbeoordeling