Tafelbarbecue rond roze

Tafelbarbecue rond roze


Prijs:
24,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8714365436481
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Artikelomschrijving

Tafelbarbecue rond roze

Geniet overal in stijl van een heerlijke barbecue met deze tafelbarbecue rond roze. De roze kleur en de bijzondere vormgeving van de barbecue maken hem alleen al een plaatje om naar te kijken! De tafelbarbecue is ideaal voor een heerlijke barbecue met vrienden of familie op elke gewenste plaats. Met deze barbecue hoeft u niet perse thuis op het terras te zitten. Neem de tafelbarbecue mee naar het park, naar het strand, naar de camping of naar het water en geniet overal van een gegrild stukje vlees of vis. Door het handvat aan de bovenzijde van de barbecue is hij eenvoudig op te tillen en mee te nemen.

Ook thuis biedt de tafelbarbecue grote voordelen, met de tafelbarbecue kunt u voortaan met z'n alle genieten van het eten zonder dat er één iemand telkens bij de barbecue moet staan. De tafelbarbecue past op iedere tafel en kan door iedereen in de gaten gehouden worden.

De barbecue is voorzien van instelbare ventilatiegaten voor meer of minder trek. Met de ronde deksel kunt u de barbecue geheel afsluiten, dit komt ten goede aan de rookontwikkeling en de veiligheid. De barbecue is zeer gebruiksvriendelijk en kan door vrijwel iedereen bediend worden. De drie poten zorgen voor extra stabiliteit van de barbecue en geven hem tevens een speelse uitstraling.

De roze kleur in combinatie met het ronde ontwerp geeft de barbecue een unieke uitstraling welke alleen al voor het oog een aanwinst is. Geniet overal en wanneer u maar wilt van een heerlijk gegrild stukje vis of vlees met deze prachtige tafelbarbecue rond roze!

Specificaties

  • Type barbecue: Houtskool barbecue   
  • Afmetingen: Ø 32 x 42 cm
  • Afmetingen grillvlak: Ø 29,5 cm
  • Kookhoogte: 22 cm
  • Materiaal: Metaal
  • Kleur: Roze
Gerelateerde artikelen