Tafelbarbecue rond rood

Tafelbarbecue rond rood


Prijs:
24,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8714365436467
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Artikelomschrijving

Tafelbarbecue rond rood

Dat een barbecue alleen op het terras gebruikt kan worden is voortaan verleden tijd. Met deze tafelbarbecue geniet u voortaan overal van een gegrild stukje vlees of vis. Trommel uw vrienden op en zorg voor vlees, vis, drankjes en stokbrood en geniet van een heerlijke barbecue op het strand, in het park, op de camping of langs de waterkant. Door de handgreep aan de bovenzijde van de klep kunt u de barbecue eenvoudig optillen en verplaatsen.

De tafelbarbecue biedt ook een groot voordeel wanneer u hem thuis op de tuintafel gebruikt; er hoeft namelijk niet telkens iemand bij de barbecue te staan. Zo kunt u gezellig met z'n alle tegelijk genieten van het heerlijke eten. De tafelbarbecue is door zijn compacte formaat perfect wanneer u niet over een (grote) tuin beschikt, de barbecue kan namelijk op iedere tuintafel of op ieder balkon geplaatst worden en biedt toch voldoende ruimte voor verschillende stukjes vis en vlees.

Na installatie is de barbecue zeer gebruiksvriendelijk en is hij door iedereen te bedienen. De barbecue is voorzien van instelbare ventilatiegaten voor meer- of minder trek. De ronde kap op de barbecue is geheel afsluitbaar, dit komt ten goede aan de veiligheid en aan de rookontwikkeling. Door de drie stevige poten staat de barbecue zeer stabiel en krijgt hij tevens een bijzondere uitstraling. Geniet overal van een heerlijk gegrild stukje vlees, vis of groente met deze prachtige tafelbarbecue rond rood!

Specificaties

  • Type barbecue: Houtskool barbecue   
  • Afmetingen: Ø 32 x 42 cm
  • Afmetingen grillvlak: Ø 29,5 cm
  • Kookhoogte: 22 cm
  • Materiaal: Metaal
  • Kleur: Rood
Gerelateerde artikelen