Tuinbank grijs/wit Granny

Tuinbank grijs/wit Granny


Prijs:
149,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8718026014360
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Tuinbank grijs/wit Granny

Een prachtige tuinbank die u doet denken aan grootmoeders tijd. De tuinbank grijs/wit Granny is een klassieke tuinbank in een modern kleedje, het ouderwetse uiterlijk wordt gecombineerd met comfort. De kromming in de rugleuning zorgt ervoor dat u prettig zit in de bank en in combinatie met de hoge rugleuning zorgt dit voor een optimaal zitcomfort. De bank is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren zodat voor iedere interieur het perfecte tuinbankje te vinden is.

De tuinbank is voorzien van het FSC-keurmerk, dit keurmerk wil zeggen dat het hout afkomstig is uit goed beheerde bossen. Hierdoor is de tuinbank duurzaam en erg onderhoudsvriendelijk. De grijze beits over het zitgedeelte van de bank zorgt voor een mooie uitstraling maar beschermt de bank ook tegen verschillende weersinvloeden.

De tuinbank wordt geleverd als bouwpakket bestaande uit drie onderdelen, de bank is eenvoudig te monteren zodat u binnen enkele ogenblikken kunt genieten van het mooie weer. De bank heeft een lengte van 140 centimeter en biedt hiermee plaats aan drie personen. Tijdens een feestje kunt u de bank gemakkelijk bijschuiven zodat u direct drie extra zitplaatsen creëert. Genieten van een warme zomerdag of avond doet u op de tuinbank grijs/wit Granny!

Specificaties

  • Afmetingen: 140 x 76 x 84 cm
  • Materiaal:100% FSC vurenhout
  • Kleur: Grijs/wit
Gerelateerde artikelen