Tafelbarbecue rond groen

Tafelbarbecue rond groen


Prijs:
24,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8714365436474
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Artikelomschrijving

Tafelbarbecue rond groen

Met de tafelbarbecue rond groen in uw bagage komt u de drie weken op de camping wel door. De tafelbarbecue is door zijn compacte formaat en lichtgewicht eenvoudig mee te nemen en door het handvat gemakkelijk op te tillen. Aangekomen op bestemming geniet u na installatie al snel van een heerlijk stukje gegrild vlees of vis.

De tafelbarbecue is ideaal voor op de camping, maar kan ook gebruikt worden op het strand, in het park, langs het water of gewoon in uw eigen tuin! De tafelbarbecue heeft een compact formaat en is daardoor ideaal voor de wat kleinere tuinen, de barbecue past op iedere tafel en is ook geschikt voor op het balkon. Een groot voordeel aan een tafelbarbecue is dat u gezellig met zijn alle kunt genieten van het diner, zonder dat er één iemand constant de barbecue in de gaten moet houden.

De tafelbarbecue is eenvoudig in gebruik en heeft instelbare ventilatiegaten, deze gaten kunnen bediend worden voor meer of minder trek. De ronde kap op de barbecue is geheel afsluitbaar wat ten goede komt aan de veiligheid en de rookontwikkeling. De drie stevige poten onder de barbecue zorgen voor goede stabiliteit en zorgen tevens voor een speelse uitstraling van de barbecue. Geniet geheel in stijl van een heerlijke barbecue met deze tafelbarbecue rond groen!

Specificaties

  • Type barbecue: Houtskool barbecue   
  • Afmetingen: Ø 32 x 42 cm
  • Afmetingen grillvlak: Ø 29,5 cm
  • Kookhoogte: 22 cm
  • Materiaal: Metaal
  • Kleur: Groen
Gerelateerde artikelen