Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Aluminium pealla pan welke is voorzien van ...
€ 74,95
1 uitvoering
CADAC Paella pan
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Aluminium pealla pan welke is voorzien van ...
€ 74,95
1 uitvoering
CADAC Paella pan Cadac

Skottelbraai online kopen?

Een skottelbraai is haast niet meer weg te denken tijdens het kamperen op de camping. U kunt de skottelbraai voor vele toepassingen gebruiken. Zo kunt u heel gemakkelijk groente wokken of aardappelschijfjes bakken. De skottelbraai is zeer compact, gemakkelijk in te klappen en is licht van gewicht. Hierdoor is de skottelbraai makkelijk te verplaatsen. Het is ook mogelijk om een skottelbraai om te bouwen tot bijvoorbeeld een paella pan of een pizza steen. Kortom: een ideale manier van eten bereiden tijdens kampeervakantie of gewoon lekker in uw tuin of op balkon. 

Skottelbraai verschillen

De skottelbraai vindt zijn oorsprong in Zuid Afrika. Zo is de term 'Zuid Afrikaanse barbecue' ontstaan welke later in productie werd genomen door het bekende merk Cadac. U kunt gaan voor de klassieke skottelbraai van Cadac.  Deze kwalitatief sterke pan is gemakkelijk te installeren en in gebruik te nemen. Gaat u voor variant waarbij u meer verschillende grillopties heeft, kijkt u dan eens naar een uitgebreide skottelbraai uitgerust met een pan-drager, bbq rooster, omkeerbare bak- en grillplaat en een deksel die als wok kan worden gebruikt. Ook deze skottelbraai is een bijzonder nuttig compact model en is erg gemakkelijk mee te nemen op reis.  

Skottelbraai toebehoren

Om onbezorgd te kunnen kokkerellen met uw nieuwe skottelbraai is het verstandig om eens een blik te werpen op wat handige toebehoren van de Cadac Skottelbraai. Ook is het aan te raden om uw skottelbraai mooi, schoon en netjes te houden met een ronde barbecue hoes welke u uiteraard ook makkelijk bestelt bij Tuinexpress.nl. Deze hoes beschermt uw Cadac skottelbraai tegen diverse weersinvloeden, zodat u op ieder gewenst moment de meest fantastische gerechten kunt bereiden met uw eigen skottelbraai.