Plantentafel set van 3 Aged Ceramic blauw

Plantentafel set van 3 Aged Ceramic blauw


Prijs:
81,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
Momenteel niet leverbaar
Merk:
EAN:
8714982025020
B2B:
Hovenier:
Artikelomschrijving

Plantentafel set van 3 Aged Ceramic blauw

De plantentafel set van 3 Aged Ceramic blauw is een prachtige plantentafel set met een sierlijk blauwe barok print. De plantentafels hebben een roestbruin, smeedijzer frame wat in combinatie met de barok print een authentieke uitstraling krijgt. De set bestaat uit drie plantentafels met ieder verschillende afmetingen die over elkaar heen passen, dit is ideaal tijdens het opbergen van de tafels.

De grootste plantentafel heeft een hoogte van 75 centimeter en de kleinste plantentafel heeft een hoogte van 55 centimeter. De plantentafels zijn een aanwinst voor ieder terras of balkon en maken de ruimte helemaal af. De plantentafels kunnen gebruikt worden ter decoratie in combinatie met een plant of bloemen, maar zijn ook de ideale bijzettafeltjes tijdens feestjes en barbecues.

Het ijzeren frame van de plantentafels zorgt voor een stevige en stabiele basis en tevens voor een lange levensduur van de tafels. De plantentafels zijn perfect te combineren met de andere tuinmeubelen uit de Aged Ceramic blauw serie, met de verschillende tuinmeubelen uit deze serie creëert u een authentieke sfeer op uw terras.

Specificaties

  • Afmetingen tafel 1: 22x22x55 cm
  • Afmetingen tafel 2: 25x25x65 cm
  • Afmetingen tafel 3: 30x30x75 cm
  • Materiaal: Keramiek/smeedijzer
  • Kleur: Blauw/wit/roestbruin
Gerelateerde artikelen