Lounge gas heater roestvrijstaal

Lounge gas heater roestvrijstaal


Prijs:
329,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
Tijdelijk uitverkocht
Leverbaar vanaf januari 2020
Merk:
EAN:
8718801853382
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Artikelomschrijving

Lounge gas heater roestvrijstaal

Met deze Lounge gas Heater 11000 roestvrijstaal geniet u op elk moment en op elke plaats van een aangename warmte. De heater werkt op gas en is daardoor op elke plaats neer te zetten zonder dat u rekening hoeft te houden met snoeren en verlengkabels. De terrasverwarmer heeft een vermogen van maar liefst 11000 Watt en is hiermee geschikt om een oppervlakte tot 25 m2 te verwarmen. Zo geniet u met al uw gezelschap van een aangename warmte in uw tuin.

De heater heeft een hoogte van 145 centimeter en is daardoor perfect om bij een loungeset te plaatsen. Verder kan hij ook op uw balkon, serre of in de partytent gebruikt worden. Door de wieltjes die aan de onderzijde zijn bevestigd is het erg eenvoudig om de terrasverwarmer te verplaatsen. De terrasverwarmer wordt geleverd met een gasdrukregelaar, wanneer het toch te warm wordt kunt u de warmte altijd aanpassen.

Door de robuuste aluminium/stalen behuizing zult u van deze terrasverwarmer jaren plezier hebben. Ook geeft de behuizing de terrasverwarmer een moderne en unieke uitstraling. Hij werkt dus ook gelijk als een blikvanger op uw terras!

Om zo lang mogelijk van de terrasverwarmer te kunnen genieten raden wij u aan om een bijpassende hoes te gebruiken. Met deze bijpassende hoes kan de terrasverwarmer worden afgedekt wanneer hij niet gebruikt wordt. Geniet voortaan elke zomeravond tot de late uurtjes op uw terras met deze Lounge gas Heater 11000 roestvrijstaal en zit nooit meer in de kou!

Specificaties

  • Vermogen: 11000 Watt
  • Certificering: CE
  • Materiaal: aluminium, staal
  • Verbruik: 0,42 kg/u
  • Hoogte: 145 cm
  • Gewicht: 11 kg
  • Kleur: roestvrijstaal
Gerelateerde artikelen