Kamerfontein rots

Kamerfontein rots


Prijs:
34,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8718533627282
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Artikelomschrijving

Kamerfontein rots

Met de kamerfontein rots haalt u een prachtige en natuurlijke accessoire in huis! Een kamerfontein brengt een oase van rust en ontspanning en is perfect te gebruiken in de slaapkamer of woonkamer. De kamerfontein heeft een natuurlijke 'rots-kleur' met groene en bruine details om het natuurlijke effect te versterken. De kamerfontein is 27 centimeter hoog en door dit compacte formaat is er in iedere ruimte wel een mooi plekje te vinden voor de kamerfontein.

Het water loopt via de binnenkant van het kamerfonteintje omhoog en wordt aangestuurd door een pomp. Deze pomp wordt meegeleverd en is binnen enkele seconden klaar voor gebruik. Het snoer van de pomp heeft een lengte van 1,5 meter waardoor de kamerfontein op verschillende plekken geplaatst kan worden.

De kamerfontein is gemaakt van polyresin wat de fontein een natuurlijke uitstraling geeft, polyresin is een duurzame kunsthars en heeft een uitstraling van steen. Polyresin is vochtbestendig en is daardoor ideaal materiaal voor de ontwikkeling van kamerfonteinen. Creëer een rustgevende sfeer in iedere ruimte met de prachtige kamerfontein rots!

Specificaties

  • Afmetingen: 12,5x16x27 cm
  • Materiaal: Polyresin
  • Kleur: Steen met groen detail
  • Inclusief pomp
  • Lengte snoer: 1,5 meter
Gerelateerde artikelen