Kamerfontein drie schalen donkergrijs

Kamerfontein drie schalen donkergrijs


Prijs:
34,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8718533627312
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Artikelomschrijving

Kamerfontein drie schalen donkergrijs

De kamerfontein drie schalen donkergrijs is een aanwinst voor iedere ruimte. In de slaapkamer of in de huiskamer; overal zorgt de kamerfontein voor een rustgevende en ontspannen sfeer. Het stromende water in de kamerfontein straalt een bron van rust uit en volgens de leer van Feng Shui trekt stromend water positieve welvaartsenergie aan. Naast de rustgevende sfeer die de kamerfontein creëert in iedere ruimte, is hij ook een plaatje om naar te kijken. De drie kleine schaaltjes in de kamerfontein geven de fontein een speelse uitstraling.

De kamerfontein is gemaakt van het materiaal polyresin, dit materiaal is ideaal geschikt voor fonteinen omdat het zeer vochtbestendig is. Verder is polyresin erg stevig en heeft het de mooie uitstraling van steen. Polyresin kan in uiterste precisie worden gegoten waardoor er een gedetailleerd ontwerp ontstaat, dit is terug te zien in de kamerfontein drie schalen!

Het frame van de kamerfontein heeft een donkergrijze kleur en de schalen hebben een lichtgrijze kleur. De kamerfontein is ook verkrijgbaar met een lichtgrijs frame en donkergrijze schalen.

Specificaties

  • Afmetingen: 12x12x22 cm
  • Materiaal: Polyresin
  • Kleur: Donkergrijs/lichtgrijs
  • Inclusief pomp
  • Lengte snoer: 1,5 meter
Gerelateerde artikelen