Kamerfontein Boeddha grijs

Kamerfontein Boeddha grijs


Prijs:
34,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 4,95 pakketpost
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8718533888690
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Artikelomschrijving

Kamerfontein Boeddha grijs

Een kamerfontein zorgt voor een bron van rust en ontspanning in uw slaapkamer of in de woonkamer. De kamerfontein Boeddha grijs is een prachtige kamerfontein met als middelpunt een mooie Boeddha. Naast de rustgevende sfeer die de kamerfontein uitstraalt is hij door de Boeddha ook een plaatje om naar te kijken.

De kamerfontein is zeer gemakkelijk aan te sluiten en snel te gebruiken middels een zogenaamd Plug&Play systeem. Bij de kamerfontein wordt een pompje meegeleverd die u enkel in het stopcontact hoeft te steken. Daarna is het een kwestie van water toevoegen en uw kamerfontein is klaar voor gebruik! De kamerfontein is gemaakt van polyresin, ook wel polystone genoemd. Polyresin is een duurzame kunsthars welke zeer vochtbestendig is. Een ander voordeel van polyresin is dat het met uiterste precisie kan worden gegoten waardoor er veel details zichtbaar gemaakt kunnen worden.

Creëer een gezellige en ontspannen sfeer in uw huiskamer of slaapkamer met deze prachtige kamerfontein Boeddha grijs! De kamerfontein Boeddha grijs is ook verkrijgbaar in een donkerde tint grijs.

Specificaties

  • Afmetingen: 15x10x23.5cm
  • Materiaal: Polyresin
  • Kleur: Grijs
  • Geschikt voor: Binnengebruik
  • Inclusief pomp
Gerelateerde artikelen