Kakkerlakkenval Natural Control

Kakkerlakkenval Natural Control


Prijs:
8,49
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
7640104975267
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Kakkerlakkenval Natural Control

Er zijn geen schadelijke chemicaliën meer nodig om kakkerlakken te verwijderen met deze kakkerlakkenval van Natural Control!

In het lokdoosje zit een krachtig lokmiddel die kakkerlakken, kevers, zilvervisjes, spinnen etcetera aantrekken waarna ze vast komen te zitten aan de lijmlaag en sterven. De vier openingen in het doosje zorgen voor een grotere vangkans terwijl de gevangen kakkerlakken toch uit het zicht blijven. Tevens hoeft u niet aan de dode kakkerlakken te zitten om ze weg te kunnen gooien. De kakkerlakkenval is veilig voor kinderen en huisdieren zolang er niet aan de dode kakkerlakken gezeten wordt.

De lokdoosjes zijn uit de verpakking meteen klaar voor gebruik. Door de zelfklevende tape aan de onderzijde kan het doosje verticaal of aan de onderzijde van een plank geplaatst worden. Door de compactheid en het lage formaat nemen ze in kasten of lades weinig ruimte in beslag. Plaats het doosje in de buurt waar kakkerlakken vaak zitten zoals: onder gootstenen, achter koelkasten, in voorraadkasten etcetera. De kakkerlakkenval is geschikt voor thuisgebruik maar ook voor kleine bedrijfsruimtes. De kakkerlakkenval wordt geleverd per set van twee stuks.

Specificaties:

  • Set van 2 stuks
  • Hygiënisch
  • Gevangen kakkerlakken uit het zicht
  • Makkelijk in gebruik
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Inclusief zelfklevende tape aan de onderzijde
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen