Collin wicker tuinstoel

Collin wicker tuinstoel


Prijs:
299,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8718026016265
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Artikelomschrijving

Collin wicker tuinstoel

Een paar planten, een parasol, wat accessoires, maar het belangrijkste item in je tuin is natuurlijk een tuinstoel. De plek waar je echt tot rust kunt komen na een dagje lekker tuinieren, of natuurlijk op een zonnige dag lekker kunt niksen. Deze Collin is een stevige stoel die daarnaast ook een goede look heeft. De stevigheid komt door het frame van de tuinstoel, wat gemaakt is van aluminium, dit is daarna verder afgewerkt met zowel rond als halfrond wicker.

De lichte kleur van het wicker van deze tuinstoel zorgt voor een strak contrast met de meer donkere kleur van de kussens. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de lichte kleur van het wicker door vuiligheid donkerder wordt, even snel een vochtig doekje er overheen en deze tuinstoel straalt weer zoals voorheen. Deze tuinstoel heeft dus weinig onderhoud nodig en valt gemakkelijk te plaatsen op de plek waar jij hem wilt hebben.

Deze tuinstoel is 68 cm bij 68 cm bij 99 cm, hierdoor is hij dus lekker ruim en kun je dus de beste positie aannemen om te kunnen relaxen. Het kussen van de rugleuning zorgt dat je lekker achter in je stoel kan hangen zonder dat je tegen zo'n harde achterkant aankomt. en met de armleuningen die aan deze tuinstoel zitten heb je ook gelijk een plek om je armen lekker te laten rusten. Plaats er een aantal rond een tuintafel en ga lekker samen eten, of drink lekker een kopje koffie of thee wanneer je buiten met de visite zit, alles is mogelijk.

Is dit toch niet de tuinstoel die je zoekt? Kijk gerust verder in ons ruime assortiment.

Specificaties

  • Afmetingen: 68x68x99 cm
  • Materiaal: Aluminium frame omwikkeld met halfrond en rond wicker
  • Inclusief kussens
Gerelateerde artikelen