Chantal wicker tuinstoel

Chantal wicker tuinstoel


Prijs:
189,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
8718026016654
B2B:
Hovenier:
Aantal:
Artikelomschrijving

Chantal wicker tuinstoel

Het strakke design van deze prachtige tuinstoel zorgt ervoor dat deze in elke tuin goed tot zijn recht komt. De stevigheid van deze stoel komt voort uit het aluminium frame wat verder is afgewerkt met halfrond wicker. Dit zorgt er gelijk voor dat het een relatief licht product is waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is naar de gewenste plek bij jou thuis. Dit product komt inclusief kussens waardoor je lekker zacht plaats kunt nemen.

De kleuren van het wicker van deze tuinstoel zullen in elke tuin prachtig tot zijn recht komen en deze gaan ook zeer goed samen met de kleur van het kussen. De afmetingen van dit product zijn 64 cm bij 63 cm bij 93 cm. Voor iedereen die graag in deze tuinstoel wil zitten dus voldoende plek om heerlijk tot rust te kunnen komen. Deze stoelen komen prima tot zijn recht rondom een koffietafeltje maar ze zullen ook prima rondom een eettafel staan. Het is helemaal aan jou om te beslissen waar deze stoelen bij jou thuis komen te staan.

Deze tuinstoel staat prachtig rondom een mooie tuintafel, en wanneer er meer mensen komen dan dat er stoelen rondom de tafel staan, dan is er gemakkelijk nog een stoel bij te pakken. De armleuningen zorgen voor dat extra beetje comfort zodat je optimaal van de rust kunt genieten. Ga dus maar lekker in de zomerzon zitten, een lekker drankje erbij en kom heerlijk tot rust in je pas gekochte tuinstoelen.

Is dit toch niet de tuinstoel die je zoekt? Kijk gerust verder in ons ruime assortiment.

Specificaties

  • Afmetingen: 64x63x93 cm
  • Materiaal: Aluminium frame omwikkeld met halfrond wicker
  • Inclusief kussens
Gerelateerde artikelen