Bakerstone Pizza-Oven Box 59 centimeter

Bakerstone Pizza-Oven Box 59 centimeter


Prijs:
179,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
Gratis verzending
Levertijd:
Niet leverbaar
Merk:
EAN:
857105004019
B2B:
Hovenier:
Artikelomschrijving:
Bak voortaan de allerlekkerste pizza's zelf bij u thuis op de barbecue! Met deze Bakerstone Pizza-Oven...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Bakerstone Pizza-Oven Box 59 centimeter

Bak voortaan de allerlekkerste pizza's zelf bij u thuis op de barbecue! Met deze Bakerstone Pizza-Oven Box kunt u voortaan uw eigen pizza's bakken. De pizza-oven is voorzien van een stenen bakkamer die tot wel 400 graden verwarmd wordt. De hoge temperaturen in de pizza-oven zorgen voor een knapperige bodem van de pizza. De pizza-oven wordt op een barbecue geplaatst en in slechts vier minuten is de pizza klaar. Leuk om te doen maar nog leuker om op te eten! De pizza-oven werkt erg eenvoudig en is door iedereen te gebruiken. Plaats de pizza-oven op de barbecue en zet de branders op vol vermogen. Ondertussen kunt u het pizzadeeg uitrollen en de pizza beleggen met beleg naar keuze. Wanneer de pizza-oven heet is, kunt u de pizza in de oven schuiven, binnen vier minuten is de pizza klaar en kunt u van de pizza gaan genieten. Naast pizza's kunt u er ondere andere ook brood, vis en groenten in bakken, een multifunctionele oven dus!

De Bakerstone Pizza-Oven Box is een innovatieve pizza-oven. Dankzij het unieke ontwerp heeft de oven een optimale bak- en grillprestatie. De oven is voorzien van een geëmailleerd stalen behuizing en een stenen bakkamer. Deze combinatie zorgt voor een unieke luchtstroom die de convectie, hetelucht en stralingswarmte in en rondom de oven verbetert.

De Bakergrill pizza-oven is geschikt voor gasbarbecues, houtskoolbarbecues en elektrische barbecues. Het is wel belangrijk dat de pizza-oven goed op de barbecue past, let daarom bij de aanschaf goed op de afmetingen van de pizza-oven.

Specificaties

  • Afmetingen: 59x42x16 cm
  • Stalen behuizing en een stenen bakkamer
  • Wordt warm tot 400 graden Celsius
  • Voorzien van een gemakkelijke temperatuurmeter
  • Gewicht: 12,8 kg
Gerelateerde artikelen