ACD tuinkas Basic 3.0m2 - polycarbonaat

ACD tuinkas Basic 3.0m2 - polycarbonaat


Prijs:
625,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
1 - 2 weken
Merk:
EAN:
5701701013027
B2B:
Hovenier:
Artikelomschrijving:
Met een tuinkas beleeft u het hele jaar door plezier van uw tuin. Het gebruik van een tuinkas vervroegt ten...
Meer informatie
Aantal:
Artikelomschrijving

ACD tuinkas Basic 3.0m2 - polycarbonaat

Met een tuinkas beleeft u het hele jaar door plezier van uw tuin. Het gebruik van een tuinkas vervroegt ten eerste het tuinseizoen; in de winter kunt u al van groenten genieten die de kou buiten nog niet kunnen verdragen. Tevens versterkt de tuinkas de zomer, op een warme dag wordt de temperatuur in een tuinkas al snel heel hoog waardoor u meer soorten groenten of bloemen kunt laten groeien dan in de buitenlucht. Ten slotte kunt u in de winter koudekiemers zaaien, hier zijn ze beschermd tegen weer en wind en tevens kunt u kuipplanten laten overwinteren in de tuinkas. Het is wel belangrijk dat u de tuinkas op de juiste plaats in uw tuin plaatst zodat hij voldoende zon ontvangt, maar toch uit de wind staat.

In een tuinkas bepaalt u zelf de temperatuur en de hoeveelheid water en licht dat de planten krijgen, op deze manier heeft u invloed op het kweekproces. Een tuinkas kan gebruikt worden om planten te kweken, maar ook om te zaaien, planten en om planten te laten overwinteren. Een tuinkas kan zelfs dienen als relaxplekje in uw tuin wanneer u er een tafel en wat stoelen in plaatst.

De ACD tuinkas Basic 3.0m2 – polycarbonaat is een ideale tuinkas voor beginners. De tuinkas heeft een beglazing van 4 mm polycarbonaatplaten. Polycarbonaat is een kunststof welke wordt gebruikt als vervanger van glas en is bovendien veel steviger dan glas. Polycarbonaat draagt daarom bij aan een optimale veiligheid in en rondom de kas. Polycarbonaat is stevig, hard, licht van gewicht en doorzichtig en zorgt voor een goede isolatie. De luchtkanalen in de polycarbonaatplaten zorgen voor een betere isolatie in de wintermaanden.

De ACD tuinkas heeft één schuifdeur met een deuropening van 60 centimeter en is voorzien van een onderhoudsvrij aluminium frame. De tuinkas kan geplaatst worden op een zelfdragende fundering, deze fundering is optioneel bij te bestellen maar is niet noodzakelijk. De fundering is niet noodzakelijk wanneer u de tuinkas op een stabiele ondergrond plaatst. De tuinkas wordt geleverd als zelfbouwpakket.

Specificaties

  • Lengte: 152 cm
  • Breedte: 197 cm
  • Hoogte: 197 cm
  • Materiaal frame: Aluminium
  • Materiaal glas: Polycarbonaat
  • Kleur: Doorzichtig/zilver
  • Gewicht: 27 kg
  • Voorzien van een schuifdeur
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen